اولویت حقوق بشر بر منافع

مقاومت و صهیونیست ها قویتر از 2006 شده اند ولی نسبت اختلاف قدرت کمتر شد و در آینده کمتر می شود

استعمارگران غرب چرا تشخیص نمی دهند که کشور جعلی اسرائیل قابلیت تداوم ندارد؟؟ حتی با هزینه های بسیار بزرگ تسلیحاتی

مقاومت و صهیونیست ها قویتر از 2006 شده اند ولی نسبت اختلاف قدرت کمتر شد و در آینده کمتر می شود خواندن نوشته »

سه کشور اروپایی رسماً، به کشور فلسطین اعتراف کردند و این یکی از نتایج عملیات طوفان اقصی است.

کشورهای اروپایی خودشان، کشور جعلی اسرائیل را بوجود آوردند و با نسل کشی و آوارگی فلسطینی ها در طی 75

سه کشور اروپایی رسماً، به کشور فلسطین اعتراف کردند و این یکی از نتایج عملیات طوفان اقصی است. خواندن نوشته »

سقوط اقتصاد امریکا در مقابل چین، اولین نتیجه جنگ همه جانبه اسرائیل و امریکا با محور مقاومت است

حداقل نتیجه جنگ همه جانبه اسرائیل و امریکا با محور مقاومت، سقوط اقتصاد امریکا در مقابل چین خواهد بود. جنگ

سقوط اقتصاد امریکا در مقابل چین، اولین نتیجه جنگ همه جانبه اسرائیل و امریکا با محور مقاومت است خواندن نوشته »

محور مقاومت از کودکان غزه حمایت می کنند و محور شر، از کودک کشان صهیونیست حمایت می کنند

محور مقاومت دفاع از کودکان و زنان غزه است در حالی که محور حکومتهای سرمایه داران غرب، از قاتلان و

محور مقاومت از کودکان غزه حمایت می کنند و محور شر، از کودک کشان صهیونیست حمایت می کنند خواندن نوشته »

عدم‌توانایی سازمان ملل به توقف قتل عام بزرگ و وحشیانه غزه، تاکید بر نیاز ملتها به سازمان ملل جدید در خارج از امریکا است.

بعد از بارها که قطعنامه های مختلف برای توقف بمباران و قتل عام مردم غزه را امریکا وتو کرد چهارشنبه

عدم‌توانایی سازمان ملل به توقف قتل عام بزرگ و وحشیانه غزه، تاکید بر نیاز ملتها به سازمان ملل جدید در خارج از امریکا است. خواندن نوشته »

چرا انگلیس، شهروندان خود را برای قتل عام و آوارگی میلیونها فلسطینی فرستاد که حالا به بهانه آزادی چند نفر از آنها، برای قتل عام کودکان، به اسرائیل کمک کند؟

کمک انگلیس به اسرائیل برای قتل عام کودکان غزه. انگلیس، اولین مسئول حدود یک قرن قتل عام های کودکان فلسطین

چرا انگلیس، شهروندان خود را برای قتل عام و آوارگی میلیونها فلسطینی فرستاد که حالا به بهانه آزادی چند نفر از آنها، برای قتل عام کودکان، به اسرائیل کمک کند؟ خواندن نوشته »

حقوق بشر دولتهای تروریست غربی، اهمیت به حجاب در ایران و بی اهمیت به کشتار کودکان و زنان غزه توسط اسرائیل!

دولتهای قاتل و وحشی غرب، مدافع دروغین حقوق بشر در دنیا هستند. از طرفی برای منافع خود، از رفع حجاب

حقوق بشر دولتهای تروریست غربی، اهمیت به حجاب در ایران و بی اهمیت به کشتار کودکان و زنان غزه توسط اسرائیل! خواندن نوشته »

گوترش رئیس سازمان ملل، عربستان و امارات را از لیست سیاه قاتلان کودکان، خارج نمود!!

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد روز دوشنبه 15 ژوئن 2020، ائتلاف نظامی به رهبری عربستان سعودی را از فهرست

گوترش رئیس سازمان ملل، عربستان و امارات را از لیست سیاه قاتلان کودکان، خارج نمود!! خواندن نوشته »

کشف حقایق سقوط هواپیمای اوکراینی حق ایران است زیرا ایرانیان جانباخته مهمتر از ارزش هواپیماست!!

لذا ایران حق دارد که درخواست خرید تجهیزات لازم برای تحلیل صندوق های سیاه را داشته باشد و یا این

کشف حقایق سقوط هواپیمای اوکراینی حق ایران است زیرا ایرانیان جانباخته مهمتر از ارزش هواپیماست!! خواندن نوشته »

کشورهای ثروتمند عربی صدها میلیارد دلار به استعمارگران غرب باج می دهند و استعمارگران مقدار جزئی از آنرا با بدترین شرایط به برخی کشورهای فقیر عرب می دهند!!

فقط قسمت کوچکی از باج عربستان به امریکا می تواند گرسنگی را از جهان ریشه کن سازد!! کل باج فقط

کشورهای ثروتمند عربی صدها میلیارد دلار به استعمارگران غرب باج می دهند و استعمارگران مقدار جزئی از آنرا با بدترین شرایط به برخی کشورهای فقیر عرب می دهند!! خواندن نوشته »

پیمایش به بالا