حرام زادگی در نسل ترامپ و نتانیاهو و همکاران آنها، ژنتیکی است که می توانند کودک کشی و نسل کشی کنند.

این کودک کش ها، ده ها هزار کودک فلسطینی را در کمال آرامش کشتند.

فقط کسانی می توانند کودک کشی و نسل کشی کنند که جنایت در آنها ژنتیکی شده باشد.

بسیاری از سارقان، قاتلان و جنایتکاران، توان قتل یک کودک را ندارند.

توان کودک کشی و نسل کشی، طی چند نسل ظاهر می شود.

توان انجام جنایات بسیار بزرگ، تصادفی و یکباره در انسان ظاهر نمی شود.

اخلاق و رفتار بسیار پست، طی چند نسل تقویت شده و حالت وراثتی به خود می گیرد و افرادی چون ترامپ و نتانیاهو و همکاران ایشان را بوجود می آورد.

والدین و اجداد امثال ترامپ و نتانیاهو و سرمایه داران بسیار بزرگی که اربابان آنها می باشند و دیکتاتورهای تحت فرمان آنها، قطعاً پست بودند که منجر به تولد چنین فرزندانی شده است.

نسل قبل و حتی نسل بعد از ایشان، نمی توانند انسان های سالم یا عادی باشند.

تمام این کودک کشی ها و نسل کشی ها، برای منافع اقتصادی و حاکمیت است و این انسان جنایتکار بسیار پست، حداکثر بعد از چند دهه می میرد و همه این منافع را رها می کند و به فرزندان پست بعد از خود به ارث می گذارد.

البته روزی نه چندان دور، ملت ها علیه این غده های سرطانی و جنایتکار قیام می کنند و همه این منافع را از ایشان می گیرند و توسط ملت های مظلوم محاکمه می شوند. همانگونه که شامل فرعون ها و دیکتاتورهای دیگر شد.

البته، افراد آگاه جوامع بشری، می توانند با آگاهی بخشی به ملت های جهان، باعث تسریع سقوط امریکا و اقمار آن بدست ملت های جهان شوند تا ملت های جهان شاهد رفع ظلم و گسترش عدالت باشند.

پیمایش به بالا