بیعت با یزید و عادی سازی روابط با اسرائیل

یزید، یک فاسد و فاسق از میان قوم عرب بود.

صهیونیست های کودک کش، فاسدان فاسقی هستند که از کشورهای مختلف آمدند و با نسل کشی و بدترین جنایات، ملت فلسطین را کشته یا آواره نمودند.

واقعه عاشورا بخاطر بیعت نکردن با یزید بود.

امام حسین (ع) با یزید لعنت الله علیه بیعت نکردند و در این راه جان مبارک خود و خاندان و یارانش را فدا نمودند.

عادی سازی روابط دیکتاتورهای عرب با اسرائیل

امیران جاه طلب حاشیه جنوبی خلیج فارس، برای حفظ تخت امیری خود، با صهیونیست های کودک کش، دهه هاست بیعت کرده اند و حالا شروع به عادی سازی روابط با این غده متعفن سرطانی می کنند تا کم کم ملت کشورشان را به سمت بیعت با صهیونیست های کودک کش سوق دهند.

صهیونیست ها بارها با بدترین توهین ها در شبکه الجزیره عربی اعلام کرده اند بیعت نکردن ملت ها برای آنها مهم نیست و به بیعت و ذلت فرمانروایان خائن اکتفا می کنند.

برخی حکومتهای عرب و حکومت های مسلمان به ملت خود خیانت می کنند و با صهیونیست های کودک کش روابط برقرار می کنند ولی ملت های مسلمان صهیونیست ها را دشمن می دانند و دیر یا زود قیام می کنند و صهیوینست ها را از فلسطین اخراج می کنند و دنیا را از این غده متعفن سرطانی نجات خواهند داد. غده ای که استعمارگران غرب آن را راحت شدن از شر صهیونیست ها در کشورشان و برای نفوذ اقتصادی خود، در منطقه ایجاد نمودند.

پیمایش به بالا