عادی سازی موقت روابط امیران عرب با ایران، با هماهنگی امریکاست.

در صورتی که امریکا به ایران حمله کند، ایران می بایست به منافع مستقیم و غیر مستقیم امریکا در منطقه و هر جایی بتواند حمله کند.

پایگاههای نظامی امریکا در کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس.

منافع اقتصادی امریکا در کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس. اعمم از آنکه امریکا مالک کل یا قسمتی از آنها باشد.

از بین رفتن زیر ساخت های کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس. در این حالت درآمدهای نفتی این کشورها می بایست صرف بازسازی زیرساخت های منهدم شده گردد. در نتیجه تا یک یا دو دهه، باجگیری امریکا از این کشورها از بین می رود.

عادی سازی موقت روابط امرای عرب با ایران، باعث تردید ایران به انتقام از امریکا در خاک آنها شود.

لذا راه را برای حمله گسترده امریکا به زیر ساخت های مهم ایران فراهم می کند. بدون آنکه مورد حمله مهم از ایران باشد.

و همانطور که عرض کردم، روابط عربستان و دیگر امیران عرب، موقت خواهد بود. همانطور که به دستور امریکا، شروع نمودند. بعد از تامین منافع امریکا مجدداً با دستور امریکا به بهانه ای به آن خاتمه خواهند داد.

وزیر دفاع عربستان وارد تهران شد.

ورود وزیر دفاع عربستان و هیِئت همراه به ایران.

وزیر دفاع عربستان 28 فروردین 1404 به تهران سفر کرد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا