هزینه نگهداری این رژیم کودک کش، فقط هزینه مالی نیست. بلکه وحشی گریها و جنایات این رژیم برای جلوگیری از سقوط، بسیار بیشتر از هزینه های مالی بوده است و اعتبار امریکا و دیگر کشورهای غربی را از جهت ادعای دفاع از حقوق بشر، در بین افکار عمومی کشورهای غربی و دیگر کشورها از بین برده است.
البته می بایست، هزینه نگهداری آن بیشتر از چیزی که هست بشود تا حامیان خود را نیز با خود به سقوط بکشاند.
سقوط اسرائیل حتمی است، مدیریت حکیمانه جنگ، باعث کاهش خسارت جانی و مالی خواهد شد.
هزینه نگهداری اسرائیل را می بایست بالاتر برد.
افکار عمومی جهانی، مهمترین بخش جنگ است که باعث هزینه از اعتبار حامیان اصلی او خواهد شد.
تاکنون این هزینه و بیش از آن، از باج گرفتن از دیکتاتورهای عرب تامین می شد.
ولی در آینده ای نه چندان دور، هزینه نگهداری اسرائیل کمتر از منافع امریکا از دیکتاتورهای عرب می شود.
همچنین افزایش نفرت ملت ها از این رژیم کودک کش، هزینه نگهداری این دولت جعلی را افزایش می دهد.
چرا امریکا هزینه بسیار زیاد نگهداری اسرائیل را می پذیرد؟
امریکا برای راحت شدن از صهیونیست های افراطی و همچنین برای باجگیری بیشتر از امیرنشینان عرب، صهیونیست های افراطی را به جان اعراب انداخته است.
فلسطین اشغالی بزرگترین پادگان نظامی امریکا در جهان است.
پادگانی به بزرگی کشور فلسطین. که سربازان آن با خانواده هایشان در آن زندگی می کنند. معمولاً پدر و مادر و فرزندان بیش از 18 سال خانواده های صهیونیست، سرباز می باشند. کارگران و کارمندان نیز سربازان احتیاط این پادگان بزرگ می باشند.



