شکلگیری امریکا، با قتل عام حدود 200 میلیون سرخ پوست برای اشغال و قتل عام حدود 60 میلیون آفریقایی برای نیروی کار مجانی برای تولید پنبه.
شکلگیری اسرائیل نیز با قتل عام و آوارگی میلیون ها فلسطینی صورت گرفت.
نقش اصلی در شکلگیری اسرائیل و قتل عام و آوارگی فلسطینیان را استعمار پیر انگلیس بعهده گرفت زیرا آنموقع فلسطین تحت اشغال انگلیس بود. کشورهای غربی خصوصاً امریکا و انگلیس بیشترین حمایت را از این شکلگیری و قتل عام انجام دادند.
استعمارگران غرب نیاز به یک پایگاه بسیار بزرگ برای حمایت از منافع اقتصادی خود در منطقه داشتند. لذا تصمیم گرفتند فلسطینیان را قتل عام و از فلسطین آواره کنند و فلسطین را به یهودیان افراطی یا همان صهیونیست ها بسپارند تا حافظ منافع غرب در منطقه باشند.
سپس پروژه اسرائیل، به امریکا واگذار شد و انگلیس و فرانسه و آلمان، مهمترین حامیان اسرائیل شدند.
البته همه اروپائیان موظف به حمایت از اسرائیل بودند. بطوریکه پیشرفته ترین تسلیحات خود را به رژیم صهیونیستی می دادند و همکاری کامل تسلیحاتی و علمی و اطلاعاتی با این رژیم کودک کش داشتند و دارند.



